ISTORIA BRANDULUI MONTEIL INCEPE CU UN SIMBOL

Beauty is not a gift, but the sum of natural radiance, personal style and competent care.

Germaine Monteil

La doar 20 de ani, creatoarea de modă Germaine Monteil, născută la Paris în 1898, a avut curajul să călătorească în țara oportunităților nelimitate, America, cucerind cu stilul său unic și carisma sa debordantă. În 1938, ea a fost prima laureată a premiului Neiman Marcus Fashion Award și a devenit astfel cunoscută în întreaga lume.

Germaine Monteil a fost conștientă că frumusețea unei femei nu este un dar, ci o combinație de naturalețe, stil personal și îngrijire competentă. Prin urmare, ea și-a fondat propria marcă de produse cosmetice în 1936 și a angajat cercetători și medici de top pentru a dezvolta un program de îngrijire a pielii bazat pe știință. A început cu un ruj care să se potrivească cu colecția sa de îmbrăcăminte, primul produs cosmetic dezvoltat de MONTEIL, care apoi s-a transformat rapid într-o companie de succes. Germaine Monteil a devenit cunoscută ca „Grande Dame” a pieței în plină expansiune a produselor cosmetice din America în anii 1940.

Numele MONTEIL a devenit un sinonim al calității și al produselor cosmetice orientate spre soluții, cum ar fi prima gamă de îngrijire cu oxigen din lume și conceptul pionier cu vitamine ACTI-VITA.

Obiectivele lui Germaine Monteil au fost: strălucire perfectă, exclusivitate, inovație, indulgență și conștientizare senzorială, împreună cu eleganța rafinată. Creația ei a fost un concept de frumusețe adaptat fiecărei femei, care să încorporeze întreaga personalitate. Germaine Monteil transmite o moștenire și un nume, iar ambele trăiesc mai departe în filosofia și marca MONTEIL.

FRUMUSEȚEA nu ține de vârstă.
VÂRSTA nu ține de sentimente.
SENTIMENTELE sunt VEȘNICE.

Înțelegerea lui Germaine MONTEIL despre frumusețe ca sumă a strălucirii naturale, a stilului personal și a îngrijirii competente se aplică și astăzi la MONTEIL. Este o compoziție pe care fiecare femeie o determină singură și care îi permite să fie frumoasă în felul ei individual. Satisfacția ei, strălucirea sufletului său conferă frumuseții sale un profil personal. Indiferent de faza din viața ei, MONTEIL oferă o îngrijire competentă pentru propria-i strălucire, o strălucire care nu cunoaște vârsta și care capătă forță și caracter de-a lungul anilor.

Sentimentele sunt bogăția sufletului, care exprimă frumusețea atemporală în strălucirea exterioară. Captate de-a lungul unei vieți, esența acestei comori este în continuă creștere.

MONTEIL înțelege cum să interpreteze această comoară foarte personală care aparține fiecărei femei, cu respect și apreciere a valorii sale.
MONTEIL va însoți fiecare femeie de-a lungul întregii sale evoluții și o va sprijini în dezvoltarea frumuseții sale adevărate, complete, oferind soluții de îngrijire pentru fiecare perioadă. MONTEIL poate fi considerat custodele frumuseții.

Încrederea în soluții inteligente de îngrijire este o garanție importantă pentru binele de sine, iar MONTEIL întărește strălucirea naturală a fiecărui client.